Bitt av basillen

Ok jeg er treeeiiig igjen men som de fleste fargeleggings folk har jeg blitt bitt av farge basillen og har null insp til kortlaging men den er nok snart til bake :-P . Dere har sikkert hørt om den hemmelige hage og den magiske skogen?? her er noen av mine ferdige tegninger. deili med frifantasi:-)

Har en liten glad nyhet i stede for å bruke skatte pengene  på ny sofa og skoskap bestemte vi oss for å kjøpe ny hund samme rase som Archie og kjønn seff ellers blir det vel noen overraskelser hehe bare at den er trikolor da. Egentlig blir han onkel til valpen :-)

Nå er vi på sommer ferie i Drammen  og holder på å renne bort :-) god sommer videre alle sammen

5 kommentarer

Trollblomst

13.07.2015 kl.21:15

Wow! At du virkelig KAN tegne er det ingen tvil om! Du er jo helt rå! Skulle blitt tattoartist du vettu!

Gratulerer med overstått bryllup <3

mailinengeskaug

13.07.2015 kl.21:27

Da er vi to, har kjøpt meg fargeleggingsbok jeg også! :) Gøy å ha litt sånne småting å hode på med inne :)

Benedicte C F Archibald

13.07.2015 kl.22:09

ikke sant!! å vanskelig å slutte :-! hehe

Benedicte C F Archibald

13.07.2015 kl.22:11

har bare fargelagt og det er sååå gøy.

Benedicte C F Archibald

13.07.2015 kl.22:11

har bare fargelagt og det er sååå gøy.

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits