Uføretrygded...

 ....akkurat  i dag hvertfall er det noe dritt med stor D.  jeg har hus lån å betale og andre  skal ha pengene sine  pluss at det alltid kommer en regning eller to som man ikke har regnet med eller kommer overraskende på. Sånn mnd er det nå eller  januar da  huslån betalt forsikringer  andre regninger  og selvfølgelig den forb.... lisensen og  handlingen er unnagjort og pengene er slutt. klar over at januar/februar er harde mnd for alle men jeg er så lei akkurat nå  for jeg skal på tannlegen neste uke å borre akkurat noen dager før jeg får inn penger og da er jeg avhengig av andre  for å betale. er det en ting jeg ikke liker så er det å tigge om penger og det er så teit det man sier om t penger ikke r det viktigste  i livet  for til syvende å sist så er det det  man må ha penger for å  få kjøpt mat man må ha penger for å beholde tk overhode strøm i huset mst på bordet +++ kunne det ikke vært 1-2 regnings frie mnd  så man kunne spart litt og den lisensen på nesten 3 000 i året  og det har jo ingen ting med nrk ¨gjøre. Da jeg å Ole flyttet i 2014   fant vi ut at vi bare skulle si opp rikstv  pga det var så elendige forhold her  å det ble bre dyrt for oss pluss at vi tenkte å si opp lisensen Noe som viste seg å være totalt unødvendig da det er tv tumere i alt spillkonsoller  pc dvd spillere tvér++. Hvorfor står det da at man kan si opp lisensen på sia dems??? vi ser ikke på de kanalene en gang.

Akkurat  nå er jeg så lei av å være meg  være ufør være avhengig av andre noen ganger for  å klare å betale ting og tang. Skulle ønske jeg bare kunne skru klokka/tiden  tilbake til 9 nov 95 og at legene kunne sagt det bare var noe feil med øyet eller noe, ikke det jævelskape som jeg og  min familie måtte gjennom. Eller bare bli gamle Benedicte igjen overnatta!!( forskere finner jo ut at alt annet går ann så da kan vel det skje å.....om 50 år hehehe)

 

 hvis noen tror at det er lett å være ufør så tro om igjen det er ikke et liv som jeg anbefaller.

 

()Prøvde å legge til noen bilder men det gikk ikke)

 

 

ha en fin helg allesammen

 

Én kommentar

Sunniva

12.02.2016 kl.21:23

Uffda, håper det endrer seg da!

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

29, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits