Kjære lesere

Kjære alle  Lesere. Jeg  vil si   tusen takk, thank you, xie xie, merci, kiitos , grazie, danke, gracias, euxaristo, kop kun ka, gratias tibi ago  for alle som tok seg tid til å lese blogg innlegget, jenta med to ansikter, mitt  om  hvordan jeg ser på meg selv  enkelte dager.(Det var takk på Norsk, Engelsk, Kinesisk, fransk Finsk, Italiensk, tysk, Spansk, gresk, Thai og Latin:-) ) 
Betyr uendelig mye  at dere tar dere tid til å lese om livet  mitt og hvordan jeg har det da venner ikke er  noe jeg har sånn uten om familie som jeg kan dele  tanker og styr med<3<3<3<3 Noe som gjorde  at jeg fikk nesten 400 lesere oglå på første plass på blogg lista i ålesund tusen hjertlig takk allesammen.
Bukker å neier.

 Her i ålesund er det  overskyet men,  med tørrasfalt  noe vi ikke har sett på leeenge og det er så deilig!! Sett snøklokker å og når man kan se at blomster er på vei da synes jeg det er  tegn på at våren vil komme. Kansje litt tidlig men..... litt lei vinter og snø nå.

 

 Ha en Strålende dag fin dag allesammen                    

 

                   


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

29, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits