Archie & Scott

Hei på dere!!

Som kaskje noen av dere vet så hadde jeg også  en  blogg til her på blogg.no som het Archie. Den har jeg slettet det ble litt mye

å oppdatere denne og  andre bloggen så da legger jeg heller til bloggen dems her.

  Voff voff folkens. Vi heter  Archie (19 mnd) og Scott (9 mnd ca) Vi bor sammen med mutter´n og fatter´n i en toppleilighet i Ålesund.Her har vi masse leker en svær kurv men, det motsomste er å ta ny joggeskona til mutter´n eller ting vi  ikke har lov til!
Faktisk det morsomste er å stikke hue ned i skitten tøyskurven  å dra yt skittne sokker eller noe annet illeluktene men, da kommmer alltid mutter´n eller fatter´n  skrikende etter oss NEI NEI NEI..... Hva er farlig med litt  godt stinkende tøy da???Når vi vil leker så  blir der som oftest jeg Scott som må ta en leke å legge foran  mutter´n eller fatter´n å boffe litt for at de skal reagere og  kaste leken mens Archie står klar under bordet til å løpe etter......Det synes jeg er så gøy  når vi løper etter leken for å fange den og da må jeg bjeffe litt av glede til slutt blir det så volsomt at jeg å storebror  bjeffer i kor å vi leke sloss så til slutt tar de leken og legger den høyt opp å sier at nå må vi roe oss ned og tenke på naboene....VOFF det eer så kjedelig!!

 

Mutter´n er litt oppgitt over meg  for tiden for noen uker siden tygget jeg i stykker en disk fra serien hennes  Pillars of th earth  og glidlåsen på en jakke og i går tygget jeg  i stykker en disk av mot i brøstet pluss at mamma har kjøpt seg nye joggesko og jeg har fått de gamle men, jeg synes jo de nye er  mer interessante da så jeg prøver meg jo på å  snike inn en av de nye skoa inn på sta da men, da bar  skriker hu  NEI NEI NEI NEI NEI du  har fått de gamle jo! 

Mens Archie  Stortsett bare sitter å ser på naboene i huset over gata å bjeffer  hver gang de rører på seg.

I dag fikk jeg og Storebror MASSE nammis i til kveldsmaten altså  vi fikk kjøttdeig, ost, rømme og litt tørrfor det dumme er at  Mutter´n sier at det er bare lørdag en gang i uka så på mandag er det tilbake til tørrfor igjen......men vi pleier jo å få litt leverpostei eller vom oppi  uansett vi da.

 

Natta nese susser fra Archie og scott!!!

STOREBROR.....tror du vi får sove i senga  dems i natt å?? Jeg vil ikke sove i buret mye kosligere å sove under dyna! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

29, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits