Hjerte mitt gråter

Har dere  lest dette? Jeg får helt vondt inni meg . Får tårer i øynene hver gang jeg kommer over denne artikkelen på facebook.
Jeg ville jo aldri funnet på å gjøre noe sånt selv det hadde jeg aldri hatt hjerte til. Besteforeldre skal verdsettes like høyt som foreldre tanter onkler+++ om ikke mer.

 

Hvertfall når Bestefar disker opp med hamburger, taco eller noe av den "fabcy" fastfood maten som de eller ikke lager seg men, lager den for de vet barnebarna vil ha det  da  synes jeg det er hjertekaldt å ikke møte opp. Om man blir der i en time eller to timer spiller ingenrolle bare du kommer  det er det som betyr noe for dem! Viser dem at du bryr deg.
Det der kaller jeg bare egoistiske barnebarn. (sorry men jeg blir bare leimeg og sint når jeg leser dette)

 

Bestefaren inviterte alle barnebarna på middag ? kun Kelsey møtte opp

...
(FOTO: Kelsey Harmon/ Twitter)

? Hvem gjør dette mot bestefaren sin?!

Onsdag kveld la amerikanske Kelsey Harmon ut et bilde på Twitter av at hun spiser middag med bestefaren. Det ser tilsynelatende idyllisk ut, men teksten under bilde avslører en annen historie.

«Middag med bestefar i kveld. Han laget tolv burgere til alle seks barnebarna, og jeg var den eneste som møtte opp.»

Alle barnebarna var hjemme på ferie samtidig og bestefaren hadde håpet å samle de til middag, skriver Buzzfeed.

? Han prøver alltid å sørge for at vi er nære ham og hverandre. Han hadde til og med hjemmelaget is, vår favoritt som barn, sier Kelsey til Buzzfeed.

Kelsey er yngstemann i flokken, og forteller at det har blitt vanskeligere med åra å samle alle søskenbarna på en gang.

? En time gikk, og ingen dukket opp. Jeg kunne se at han var skuffet, men jeg passet å å bli der sammen med ham.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

29, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits