Back to good old times

Nesten i hvertfall da😂

Sendte inn mac'n til komplett service i dag har noe på skjermen jeg må få fikset så da er det like greit å gjøre det nå mens trygghets avtalen gjelder.

Tv'n solgte vi til onkel å tante og Blu-ray spilleren er hos foreldrene til Ole.

Så da sitter jeg her da😋

Man får jo sett det man skal på tlf nå og sjekka Fb+++ men det er liksom PC som har tatt over livet nå. Brettspill å det er blitt mer hyttekos for enkelte hvertfall😊

Har jo heklinga og scrappinga mi som venter på meg da også blir det sikkert Noen blogg innlegg å.

 

Hva gjorde man egentlig før all den teknologien kom?? Må innrømme jeg føler meg litt som en gammel dame når jeg stiller det spørsmålet men, det er jo rart. Nå trenger man bare en mobil å en PC med Internett så har man nesten hele verden i hendene.

Ja ja mac'n min sees om 2 uker+ (ifølge komplett tar det to uker men det sa de om mannen min sin å var litt mer jobb på den da men, de må jo holde det de sier)

 

 

Nå blir det natta her snart de firbente ligger allerede å Zzzznorker godt

Så da ønsker jeg dere en god natt og sove godt og drømme søtt🌛✨

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits