Er det jul snart??

 

Hei på dere allesammen.  i dag lagde jeg to julekort men tenkte også at jeg skulle vise dere  de andre jule kortene og noen andre kort.Ikke alle er pyntet ferdig...synes det er vanskelig å pynte kort så lenge jeg ikke vet hva de skal brukes eller hvem de er til.
Håper dere liker de.

 


Magnolia  cardtopperen kjøpte jeg på ebay for noen år siden...også den under.


Nå skal jeg se på  prison break for xxx gang hehehe  ha en fin kveld og  god helg klem klem

8 kommentarer

Ida Kristine

12.08.2016 kl.22:03

tida mot jul går fort altså

ha en fin kveld

Benedicte C F Archibald

12.08.2016 kl.22:14

Ida Kristine: Det er sant. når man var liten gikk det alt for treigt og nå r man er voksen går det for fort. ha en fin kveld og helg

Lisbet

13.08.2016 kl.08:41

Kjempe fine kort :)

Benedicte C F Archibald

13.08.2016 kl.12:16

Lisbet: tusen takk:-)

Katharina

13.08.2016 kl.11:19

Så fine kort :)

Tiden til jul går både fort å sakte :) Er 16 lørdager igjen til vi er i Desember mnd :D

Benedicte C F Archibald

13.08.2016 kl.12:15

Katharina: wohooooo!!!

Marthe Sofie -

13.08.2016 kl.13:58

Så fine kort! Det året her har gått ekstremt fort og det at desember bare er noen steinkast unna er sykt! Men jeg gleder meg til min første jul i leiligheten :)

Benedicte C F Archibald

13.08.2016 kl.15:14

Marthe Sofie: jepp mnd og ukene går litt for fort plutselig er det jul og nytt år også er det på´n igjen hehehehe.

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits