Er du enig?


 

Dette bilde  fant jeg på  facebook i går  og jeg kan ikke si meg mer enig! Det er mobberne som skal og må bytte skole  ikke offeret  som blir utsatt for mobbing og sliter  hverdag bare med å stå opp å gå på skolen og komme seg gjennom dagen til h?n  endelig kommer hjem  til et "fristed".
Hvor ofte er det vi ikke leser at mobbe offrene må bytte skole eller flytte for skolens rektor  og lærere ikke vil innse at de IKKE er en mobbefri skole og faktisk skulle tatt tak i problemet fra dag en!? Hvor rettferdig er det? 
Hvor rettferdig er det at de som gjør skoledagene og livet til mobbeofferet til et mareritt  at de skal få bli på skolen og da finne et nytt offer å ødelegge
Den som blir mobbet skal ikke  måtte flytte fra hjemme sitt skilles fra venner og det som får h?n til å føle seg trygg ++ fordi mobber(ne) ødelegge? Da er det bare rettferdig at dem selv får flytte og skilles fra venner pluss at foreldrene får seg en lære penge å  for det er jo der veldig mye av ansvaret ligger  og når et barn  mobber  og ødelegger for et annet  enten det er utseende klesstil farge på klær,sko, hår, hud, tykk eller tynn ++++?
Sikkert en del foreldre som leser dette og mener jeg tar fullstendig feil bla bla bla ....jeg var mobbe offer i 10 år ++ og jeg vet hvordan det ødelegger og dytter  en nederst i kjelleren og får deg til å føle deg mindreverdig og at man ikke fortjener å leve. 

Jeg var ikke et selvstendig  menneske som gikk gledelig ut døra for å treffe andre mennesker selv om jeg   sluttet på skolen som 18 åring jeg var så ødelagt  av mobbingen på skolen  og venner som ga seg ut for å være en god  venn men, viste seg at de  pratet dritt  bak ryggen min brukte meg for de mente jeg måtte jo være stokk dum sånn som jeg så ut++++
Jeg flyttet til Ålesund og til mammas familie  som 19 åring mest flyttet jeg for å komme unna  mobbingen og ikke minst all skikkanneringen  fra unger som  hvisket tisket og lo av meg, unger som travet etter for å se hvor rar jeg så ut  så enten mamma eller stefar måtte bort å snakke  til de.
Hjalp en liten stund å være på rømmen men til slutt  måtte jeg ty til aviser  tv og ukeblader for å få frem min mening og historie  og  at det er helt greit og være annerledes .
Dem som sier det ikke er det  må være misunnelig på ett eller annet..eneste forklaringen jeg kommer på..

 

Nå må jeg slutte av før jeg tar helt av hehe  Ha en fin søndag klem klem

  

Én kommentar

Hege Kristin

21.08.2016 kl.18:34

jeg er helt enig i det!

ha en fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

29, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits