Godt nytt år.

Hei på dere

 

Det varen gooooood stund siden sist det nesten 4 mnd.
er alt bra med dere?
 

Her har det skjedd endel ting siden sist hvertfall så det er jo en liten grunn til at jeg har ært borte da.
Somjeg kansje har skrevet før ble vi enige i  sensommer /høst at vi skulle skifte vinduene på alle leilighetene i huset her  noe  vi trenger sårt hvertfall. soverommet  kaller vi for fryserommet  når vi åpner om kvelden. Det er SÅÅÅÅ kaldt  kan sikkert  sette inn litt fryse varer  der å de holder seg  fryst hehehehe.Vinduet er  RÅTTENT tvers igjennom. På stua må vi ha  begge ovnene på fult for å holde varmen. De er ikke tette for 5 øre .
Det har ikke vært noe kald vinter men  vi merker det utroli. godt.

Så i nov/ des ble søknad til kommunen sendt inn og i forrige uke hadde vi to men på besøk som målte og styra. Så da skjer det vel snart,(Spent på prisen å....vi vasser jo ikke akkurat i de hehehe)
 

 Å når det var bestemt i fjor å vi haddde vært i banken å sikkret oss at lån til vinduene  var ok da bestemte  vaskemaskinen seg for å ferie....for godt... også far  dusjkabinettet ut at det var på tide å gå med pansjon.
Vaskemaskinen fikk vi ordna ganske fort  med rør legger å siden onkel kjnte en men,  første tilbuden han kom med var på 17000 kr  da var det 2000kr+ han skulle ha  for bare å rive ut det gamle kabinettet som Morfar og Ole rev ut på en kveld  også skulle han har 6-7 tusen  for et nytt  også skulle da sikkert resten ha gått til han da og neste tilbud var ikke så mye bedre det var på 14000 kr.
Vi trenger ikke dusj kabinett til flere tusen  kr som  sikker er  laget  av gull.
Til slutt fant tante ett  kabinett på megaflis som kostet 2700 kr og rørlgger derfra som  kunne skru det opp...... for 800 kr timen.....så jeg tror jeg skal bli rørlegger hehehe men er bedre enn å betale halve helsa for ett da!!

 Så jepp det ble litt action her  på tampen av året hehehe. 

Hadde dere en fin jul da?? 
Vi var som vanlig nede  hos mamsen &co på Nannestad og feiret jul  også dro vi ned til svigers i Drammen 2. juledag  og  dro en tur til Nøtterøy 29 des der fosterforeldrene til Ole bor  og hjem igjen på kvelden. 
Nyttårsaften kl tidlig tidli tok vi flyet hjem til Åleby.Hvis du vil vite hvor tidlig vi sto opp  så var kl  0420 ble hentet av drosje som kjørte oss til  togstasjonen  kl 0500 (er ikke langt fra svigers til tog stasjonen men det er seriøst ikke fristende å gå 20 min med to krakilske hunder som gjeter etter en  trillekoffert kl TIDLIG)  tog 0522 fremme ettter en time  og en ting har jeg å si om utbyggingen av garder moen og det er at  når vi skulle sjekke inn  mette vi seff sjekke inn  ved skranke som vi pleier og da på gamle delen også levere hundene men så måtte vi over på nye delen og gjennom  sikkerhets kontrollen hvor vi ble sittende i 10-15 min for at ene vakta som  så ut som bare gikk rundt å surra skulle  gå gjennom jakka til Ole.Vi hadde god tid er ikke det men, hvis alt skal være så fint å flott så burde de vel ha noe system? 
Når vi var ferdig der  så var det til gaten og det var også ny og i motsatt retning  av vanlig altså mot utland men man tar av til venstre før de portene inn til taxfree og opp trappa..... konklusjon: Skal eldre folk komme seg til gaten som er dårlig til beins å dårlig helse uten å  måtte gå seg halvt i hjel må de begynne å ha noe transprt stående. 

 

Har dere noen planer for ny året da??
Jeg har ikke tenkt så langt enda vil bare ha de vinduene byttet først.

 

                   Ha en fin dag 

4 kommentarer

Victoria Larsen

10.01.2017 kl.14:41

Godt nyttår :)

Benedicte C F Archibald

24.01.2017 kl.16:25

Victoria Larsen: dody nytt år :-)

Silje

10.01.2017 kl.18:25

riktig godt nyttår :)

Benedicte C F Archibald

24.01.2017 kl.16:25

Silje: Godt Nytt år:-)

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits