Sånn kan en av mine tunge dager se ut.

I dag begynte dagen ganske bra  jeg spiste frokost med mine kjære kusiner  som er hjemme i åleby en liten tur  med sine kjære mens hundene var på badet å slappet av. Vi hadde det kjempe sååå koselig... som alltid.


Tilslutt begynnte gjenen å røre på seg og skulle hit å dit  så da  pekte vi nese og snuter hjem over så de firbente fikk i seg  frokost de å.

 

Det dumme med meg etter sånne stunder  å jeg kommer hjem  til tom leilighet  er at etter en stund sitter jeg der  å tenker på alt det koslige som nettopp skjedde  og plutselig  kommer tårene å tusen spm svirrer opp i hode Hvorfor hear ikke jeg venner-hva skjedde- hvorfor/hvordan endte jeg opp med å bli hun sjenerte tilbake trukne jenta som "ikke har et liv" som andre jenter på min alder har pluss tanker om hva som har skjedd i livet, som jeg savner , mennesker  som jeg savner, ting jeg gruer meg til, og bare livet mitt som det er nå  og hvordan jeg drømte om hvordan det skulle være++++++.....MEN DEN JÆVLA KREFTEN ØDELA ALT.
 

Så sånn er en av mine tunge dager  ALLE tanker å tårer  kommer på en gang.. uten forvarsel. Jeg forklarte kasne lite  nå men det er  bare dette som skjer  tankene bare svirrer rundt om   og om og om og om og om igjen  til jeg enten går å legger meg  eller går inn på badet ser meg  i speilet å gir meg selv en liten pepp talk.  

 

på beina kommer jeg meg igjen ....på en eller annen måte.

 


 

dette var  dagens utblåsning fra meg  ha en fin kveld og helg videre :-) Me talast!! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits