Littebitt stolt av meg selv i dag

 Hei og hallo på dere allesammen.

Idag må jeg få lov til å skryte litt av meg sel!Noe jeg vanligvis ikke gjør pga jeg  ikke liker selv gode skrytepaver som roser seg opp i skyene for de tror de er bedre enn alle andre.

I dag var jeg hos tannlegen å trakk to tenner. To visdoms tenner så etter gammel tro så er jeg vist ikke så vis lenger hehe.
Ene visdoms tanna knakk det av en bit av  da jeg knaska på svor i jula, unner meg nesten aldri en svor bit pga tenna mine har fått gjennomgå en del  siden 1995 men,  i fjor  tenkte jeg at da kunne jeg få kose meg litt....Men nei da.
Nå er de hvertfall ute. 
Men alt gikk strålende bra en tann kom ut hel og den andre kom  i små biter. Kjente ingen ting noe jeg er ekstremt på passelig med kjente bare litt romstering og den lyden  med  utstyret de bruker som gnisser mot tanna er  til å få frysninge av.. og kosebamsen min  fikk nok gjennomgå denne gangen å hehe.(ja jeg er 30 men for f... ikke voksen nok.)

           


 

Vanligvis er jeg en person  som gruer meg fælt til ting vrir meg i søvn, kan våkne midt på natta  for å tenke også gråter jeg i søvn for jeg gruer meg så +++ for eksempel det å fjerne sting , bandasjer , plaster , venefloner som leger gjerne setter i beine eller foten under opersjoner, dren +++ er ting jeg  ikke kan beskrive hvor mye jeg avskyr.Skulle nesten tro med alle de tusener av sykehus besøk+ som jeg har hatt er dette pytt pytt ,men nei det er nermest min værste fiende. Jeg kan bli sittende å  kjelve å hyperventilere  neste bare jeg ser sykepleieren eller legen komme inn i rommet for å ta  bandasjer eller fjerne sting eller  hva det nå måtte være og jeg MÅ alltid ha noen der mamma, pappa, stefaren min  en eller annen jeg kan skvise hånden til som i dag på tannlegen ble Baja.
Så viser det seg bare at  hun Benedicte C F Archibald har en veldig livlig fantasi eller hva jeg skal si  for vanlig vis er opersjons sår så hovne og du er så "bedøvd" rundt såret så man kjenner det nesten ikke Så da har jeg brukt all min energi på ingenting...akkurat som i dag jeg gruet meg ikke på forhånd for jeg viste ikke hva jeg gikk til og det var egentlig utrolig deilig å ikke stå foran tannlegen som et skjelvende nerve vrak og tårene på spreng.

I 2009/10 da jeg tok biopsi av skjoldbrusk kjertelen  viste jeg heller ikke hva jeg gikk til  og det var egentlig bra  for det var seriøst vondt å ekkelt for jeg måtte ligge med hodeputen under halsen som en bue mens de drev med ultralyd å stakk den så kalte nåla gjennom huden for å få tak i en bit.
Bra jeg ikke viste hva jeg gikk til for da hadde jeg ant vis ikke møtt opp hehehe..joda.

I mai skal jeg være med på et forsknings program på radiumen for de som har hatt hjernesvulst  og for en gang skyld skal jeg ikke på sykehus for min skyld men for andre å kansje kunne hjelpe de som får hjernesvulst senere....skulle ønske de kunne utrydde kreften og ikke ulv å gaupe  alle de fine dyrene våre.GRRRR
MEEEN jeg har ikke spurt om hvilke prøver de skal ta av meg  for nå vet jeg at det er noe som heter google på internett og de har svar på det aller meste....problemet er bare at  ut i neste uke får jeg en blekke tilsendt fra radiumen  ang forskningen og der står nok alt.Han var da ikke noe søt  tenker dere nå sikker.JEG synes det!
Hvis jeg spør dete om hvilke dyr han skal være/forestille hva sier dere da? Rotte??

Nei han skal faktisk forestille en isbjørn for her er det ikke bare jeg som har fått hard medfart i livet. 
da jeg var liten ble han "spist "opp av ene hunden vår så mamma måtte sy han sammen å da mistet han også ene øyet sitt så ja som øye nr to har han hatt ingen tin  og en knapp å litt annet.
Han er egentlig en hånddukke/bamse og etter jeg hadde han med til en strålebehandling  og mamma la han på ovnen/peisen da vi kom hjem måtte jeg klippe vekk den ytterste magen og for noen år siden måtte jeg  sprette opp andre mage å bytte stoff der  for den var på god vei til å spjære opp hehe.(må ta vare på pesjonistene vettu!)
Ellers har han måtte tåle å være fotball i sykehus korridor, bade i søledammer, vaskemaskin +++
Han er egentlig ikke min heller han er storebroren min sin ,meeeeeeen som den skjønne sikklende ungen som alltid fikk vilja si en gang så ble den min....og han får den ikke til bake hehehehe......han kan få tvilling broren han er like hel og ser ut som han skal.

Ha en fin kveld og helg.  

4 kommentarer

charlotte79

09.02.2017 kl.23:52

Ønsker deg og en super helg :)

Benedicte C F Archibald

10.02.2017 kl.12:21

charlotte79: tusen takk :-)

Marte Johannessen

10.02.2017 kl.15:23

syns du er tøff som går til tannlegen jeg.. det er jo drit skummelt.. :O

Benedicte C F Archibald

10.02.2017 kl.17:31

Marte Johannessen: takk for det. i fjor på denne tiden tok jeg meg sammen å bestilte time etter ni/ti år og svak tannlege skrekk og etter hvert ble sterkere da mannen min smittet meg hehe

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits