Sykehus studie eller fitness konkuranse??

Hei hei allesammen.

For noen uker siden fikk jeg en tlf  fra mamman min om at hun hadde fått  en tlf fra radiumen hvor de hadde prøvd å få tak i meg ang en studie kalt " klinisk undersøkelseetter behandling for medulloblastom eller CNS-PNET i tidsrommet 1974-2013".
Fint skal det værra hehehe og medulloblastom er da det fine navnet på den stygge svulsten jeg hadde i hode/lillehjernen i 1995.

Noen dager etter fikk de tak i meg og da fikk jeg dato for studien/undersøkelsen +++ bla bla bla og for en gangs skyld skal jeg på sykehus for andres skyld for å kunne hjelpe andre og ikke min egen skyld.
I dag fikk jeg en tykk konvolutt fra Oslo Universtetssykehus med blant annet en koslig liten blekke som de sikker mener jeg skal kose meg med på senga hvis jeg ikke får sove. Til min STOOORE glede skal jeg også skrive kostholds plan over tre dager.Det er jo på grensen til kleint og pinlig.
Vet ikke helt hvorfor jeg synes det men, det er jo noe med at folk du ikke kjenner skal stikke nesa si oppi hva du spiser.jJeg må skrive opp formen, vekt og tykkelse på brødskivene. Da var det første som poppa opp i hode "fitnesskonkuranse". vet ikke hvorfor men det er vel sånn de driver på veier mat og det der.
Jeg skjønner jo at legene her må  vite det for studien sin skyld men det blir  LITT ut av komfort sona for min del meeeeeeen, jeg dør sikkert ikke av det heller. Fikk med et koselig  spørreskjema å og det var ikke 3 spm der vettu  det var 93 spm om alt mulig livsitvasjon, jobb, fritid, venner, kosthold, matvaner, hukomelse +++ og sist men ikke minst samliv og seksulitet....jajaja bra de har tausehetsplikt hvertfall. 

 Og tilslutt en koselig liten timeplan....

Så da vet dere hva jeg kommer til å bedrive tia med fraover litt lesing, svare på spm og lese litt til og svare på enda mer spm men, det må jo bli litt  scrapping inni mellom alt det der da!!

Ha en  fin natt  så skrives vi snart.  

<3 Klem klem<3 

 

2 kommentarer

Biologinerd

02.03.2017 kl.01:55

Hei! Så fin bloggen din er. Stå på videre! Ville bare legge ved en liten forklaring til det her: kreftforskning er et ekstremt komplisert felt og det er så utrolig mange faktorer som vi vet alt for lite om når det kommer til sykdommen. Forskere prøver å finne en sammenheng mellom livsstil (kosthold, stressnivå, psykisk tilstand osv) for å finne faktorer som kan trigge svulster, og forskning og fremgang er avhengige av nettopp undersøkelser som dette. Så det er fantastisk at du får delta i det! Uten svar på denne type undersøkelser blir forskningen mye vanskeligere, fordi legene/forskerne ikke har noe å jobbe med. Så takk for at du bidrar<3 for alt vi vet kan dette hjelpe utrolig mange i fremtiden:-)

Benedicte C F Archibald

02.03.2017 kl.14:43

Biologinerd: tusen takk og tusen takk for svar da ble jeg litt klokere i dag å. ha en fin dag

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits