Hundene vår har det helt fint!! (redigert)

 Hei og god solskinns dag :-)  

I dag skinner og varmer sola her i Ålebyen og blå  himmel er det å. DEILIG!!

 

 Jeg vil gjerne spørre dere om hva dere synes om hund og bur? 100*60 cm ca.


Jeg er medlem på facebook gruppene cavalier king charles spaniel og hund på facebook og flere ganger har temaet hund og bur blitt tatt opp og hvergang skjer det sammen  folk hakker på hverandre for at noen mener at  bur er som pesten og burde bare bruks i bil bla bla bla, Noen skjønner ikke hvorfor bur i det hele tatt eksistere og resten synes bur er helt greit.
Jeg var nettopp inne på  hund på facebook der denne samtalen oppsto IGJEN.
Jeg blir  for det første så sint og irriter og LITT forbannet over at voksne mennesker  setter i gang en sånn diskusjon med vilje og ja det virker som at flertallet mener at vi som bruker bur til hund som et fristed hvor de kan slappe av, som senga si, og som dems terretorie er  dyreplagere som ikke skulle fått lov å eie dyr.. 
Voksne mennesker som selv skjønner at hvergang temaet bur blir tatt opp blir det nermest  slags mål  der inne og man er tilbake på barneskolen igjen.

Vi har et stort å fint bur til  Archie og Scott (bilde over) og i tillegg har vi to mindre  plastbur som vi hadde til flyreisen  jul 2016. Hundene våres tvinges ikke i buret døra såtr oppe hele dagen di går inn og ut som de vil om natta sover de der med lukket dør men , vil de inn  å lalle med mamsen og papsen i stor senga får de selvfølgelig det.
Eneste gangen vi stenger døra om dagen er  hvis begge skal på jobb, ut eller vi skal spise og  hundene ikke klarer å slutte å tigge.
 

Og de som ikke vil bruke bur er det helt greit det respekterer jeg  fult og helt men, da  synes jeg å at de kan respektere min og andres mening om et det er greit med  bur  og ikke henge oss ut som dårlige hunde eiere og at vi aldre  skulle hatt hund.
Hundene våre får mat, vann, kos, kjærlighet, godbiter, leker og alt det de trenger og mer til så hvis de mener at bare det å bruke bur betyr at man er dårlig hunde eier vil jeg gjerne ha det skriftlig.

 

 Ha en fin fin  vårdag  i dag:-) 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits