Noen tok drømme livet mitt.


Jeg bare satt der og grein eller jeg gjorde ikke det heller tårene bare rant nedover kinnet en etter en mens klumpen i halsen ble større.Så plutselig svalnet det liksom en liten stund før tårene presset på igjen.
Tankene fløy rundt hode mitt tenkte på alle på min alder som har eller venter på det livet jeg så kjært måtte legge fra meg.

 

Jeg ble sammen med Ole Kristian juli 2010.(Morsom historie)
Vi hadde ikke snakket om det  men, det var noe vi begge drømte om det visste vi.
Drømmen om stifte familie om å  gå på baby avd på H&M Å å se på baby klær, barnevogn, seng ++
Men det  var visst noe som klarte å kuse den drømmen snu livet mitt opp ned og skulle bestemme hvordan livet mitt skulle bli.Jeg vet  at man selv bestemmer hvordan livet skal bli og det der  men, når man har gått i flere år å drømt om et A4 liv med mann barn ++ og plutselig finner ut eller  får det slengt i tryne at det livet kan du ikke få finn deg et nytt liv som passer for deg gjør ting du klarer drømme livet ditt har noen andre fått.
Det er tungt å ta innover seg.Plutselig er det noe man ikke har bestemt selv eller har kotrollen over som BANG bestemmer at  nå er livet du levde  fra 1986-1995  over finn deg et nytt.

 

Vi har to hunder nå som er pelsbarna våre som vi ikke kunne levd uten dem. de får masse masse masse kos og oppmerksom het hver dag, mat ,vann, turer og godbitene vet de hvor er så hvis jeg eller Ole har vært litt dumme vet han eldste hvor han skal gå å sette deg å se på oss med stoore dådyrøyne å se veldig stakkarslig ut.
Om natta får de sove i senga somregel men,små hunder tar veeeeldig stor  plass.Uretferdig hvordan en ting kan ødelegge så mye og knuse drømmer i tusen biter.

Er det en ting Ole vet jeg hater at han gjør er det at han kiler meg.Det er tydligvis veldig morsom  særlig når jeg er så kilen at jeg ikke klarer gjøre motstand.
Han fortsatte å kile meg den kvelden og plutselig bare satt jeg der i senger å hulket mens tårene bare rant nedover kinnet og landet på dyna.
Han spurte hva det var å jeg forklarte han resten av kvelden ble jeg bare liggende med hode på bryste hans mens han holdt rund meg og tårene mine rant videre uten å stoppe.

 

Ha en fin dag allesammen 

10 kommentarer

ezedoll

22.03.2017 kl.19:00

Utrolig fin blogg! <3

Benedicte C F Archibald

22.03.2017 kl.19:13

ezedoll: takk :)

Maren Andersen

22.03.2017 kl.20:38

Aww, så søte hunder! Akkurat som å se min egen hund jo, hehe..

Benedicte C F Archibald

22.03.2017 kl.23:20

Maren Andersen: tusen takk<3

Nora Piscopo

22.03.2017 kl.22:03

Så søte hunder!!

Benedicte C F Archibald

22.03.2017 kl.23:20

Nora Piscopo: tusen takk <3

Tilde

27.03.2017 kl.12:44

Dette er trist! Jeg føler sånn med deg:( hvorfor kan ikke dere få barn?? Fantastisk at dere har hundebarna da<3

Benedicte C F Archibald

27.03.2017 kl.14:11

Tilde: jeg hadde hjernesvulst som liten og sliter litt med etter virkninger og mannen min er spill avhengig, ikke pengespill. ja pelsbarna er en stor trøst

Tilde

30.03.2017 kl.20:30

Tusen takk for så ærlig svar! Ja, dyr er den beste medisin <3 og det må jeg bare få sakt, så utrolig flink du er til å lage kort!! blir helt imponert :D

Benedicte C F Archibald

30.03.2017 kl.21:54

Tilde: bare hyggeli. og tusen takk synes alle burde bli mer ærlig å åpen om tabu belagte ting det er så viktig og det kan hjelpe andre, tusen takk er vel en av de tingene jeg har funnet ut jeg kan mestre. <3

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits