Jeg sprakk😁

Hei og god lille fredag 😀

I dag våknet vi til snø og enda mer snø.Jeg er ikke så glad i snø da jeg ikke har noe god balanse  og dobbeltsyn men, de to firbente de elsker snø kunne sikker vært ute hele dagen så ble en morgen tur i slow motion i dag      

Fra vi kom hjem fra juleferie og fikk vite atde nye vinduene var bestilt og det bare var snakk om uker før de begynte å jobbe her bestemte jeg meg for å ikke kjøpe noe nye ark eller papp eller noe.(Vi har nok rot 😂😜)
 Veeeeel....atteee....saken er den at.......jeg sprakk🙉🙈🙊 jeg måtte bare ha summer time ark fra maja design..... og bare litt til😀😂

 




 



 








 

Ha en fin torsdag videre allesammen🌻


 

4 kommentarer

Øyvor Johanne

23.03.2017 kl.14:45

Så fine ark ! Hva skal du lage? :)

Benedicte C F Archibald

23.03.2017 kl.15:03

Øyvor Johanne:takk blir .vel litt forskjellig kort og forskjellig også har jeg kjøpt en postkasse på panduro som skal pyntes. Vil gjerne prøve meg på en blomster kurv.

Victoria Larsen

23.03.2017 kl.15:07

Så flotte ark! Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)

Benedicte C F Archibald

23.03.2017 kl.15:15

Victoria Larsen: tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits