Endelig er de i hus igjen

HEEEEEEI🐶

Det var lenge siden altså men, vi har hatt det ganske travelt da med å leke, krangle, spise godbiter, makulere reklame , rote og det der men, nå er vi tilbake.

I går da vi gikk morgentur var det kommet snø om natta og det er så morsomt med snø. Alle de spennende luktene og bare begrave nesa i snø og i dag da vi skulle gå tur var alt borte var bare jørme og sølete så når vi kom inn igjen var det rett inn på badet å dusje. Storebror liker å dusje men jeg klarer meg fint uten  det våte vannet og den ekle såpa.(Men nå har ikke mamma mer såpe igjen så  da kan vi vel juble?)

I går var pappa på moa  og gjett hva han kom hjem med?
To poser med de beste tygge pinnene  som finnes.

Det var på tide  noen kjøpte de inn igjen...vi har jo gått flere dager uten....det er krise det!nå ligger vi knager for harde livet på noen beef & poork god biter det smaker nyydlig altså.
 Sorry opp ned bilder mamma er en elendig fotograf.
 

 

Men nå må vi tygge videre her voffes senere.

Voff voffes senere 🐶❤️

4 kommentarer

Victoria Larsen

24.03.2017 kl.12:41

Jeg ønsker deg en fin fredag :-)

Benedicte C F Archibald

24.03.2017 kl.13:32

Victoria Larsen: takk til deg også??

Nora Piscopo

24.03.2017 kl.14:41

Så søte hunder! Ha en fin helg :D

Benedicte C F Archibald

24.03.2017 kl.16:01

Nora Piscopo: tusen takk. ha en fin helg??

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits