Ny kurv eske

I dag har jeg laget to nye esker.
Hadde egentlig tenkt til å lage en blomster kurv men da jeg var ferdig med flettingen syns jeg det passet bedre som en eske. En liten gave eske. 

nn

Vil du prøve selv?

Første jeg gjorde var å skjære ut to  biter av samme mønster ark 6*24  cm og prege på 6, 12 og 18 cm  skjære så  6 strimler på 1 cm på lang siden og andre biten skjærer du opp 16 biter på kort siden som er  0.5 cm.
Ta ene stripen og  mål opp hver 1,5 cm på begge sider  lim på  de tynne korte strimlene annen hver side så det er 1 cm mellom hver.
Når det er gjort er det på tide å veve litt. Pass på å bruk samme side av  strimlene  så det blir enklere å brette  når du er ferdig.
Du kan lime fast så de ikke rakner jeg limte på anna hver ca samtidig som jeg  dyttet sammen strimlene så det ble fast og fint.

Helt ferdig skjærte jeg opp et stykke på 25*5.5 cm og preger på 24  cm så jeg har en cm igjen til å  lime sammen esken med-
Så tar jeg lim på den lange siden men finn siden du vil ha opp først  siden pappen du skal lime  på baksiden er to mm kortere er det de to mm  som ikke dekkes som skal være opp.Når  du har limt på  gnir du godt over med falsekniv eller noe så du vet det er godt limt sammen så må du bare vente en stund til  lime er tørket.

I mens kan du skjære en bit på 6*6 cm +  som du skal lime esken på når du har limt sammen den  og en bit på 8,3*8,3 ca preg på 1 cm  og lim sammen til et lokk. Bilde nedenfor  kar jeg tatt lim på kanten på esken å skal lime den på bunnen.  bruker  Glossy Accent.

Du kan klippe av overflødig papp når bunnen og esken er tørket  siden kanten kan pyntes med pærlebånd.
Ha en fin fin helg allesammen ❤️
 

7 kommentarer

Nora Piscopo

24.03.2017 kl.21:28

Så kule de var! :D Ha en fin helg!

Benedicte C F Archibald

24.03.2017 kl.21:51

Nora Piscopo: tusen takk:-)

Benedicte C F Archibald

24.03.2017 kl.21:52

Nora Piscopo: Tusen takk:-)

Caroline

24.03.2017 kl.21:39

Så fine :D

Benedicte C F Archibald

24.03.2017 kl.21:52

Caroline: Tusen takk:-)

Sandra Marie

24.03.2017 kl.21:42

fine :-)

Benedicte C F Archibald

24.03.2017 kl.21:52

Sandra Marie: Tusen takk:-)

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits