Nytt enkelt brette kort (redigert)

  

 

 

 

 

Dette kortet er det  letteste jeg har laget men samtidig syns jeg det ser så  kult ut. Et enkelt kort men du kan gjøre så mye med det.Jeg skal ha mer pynt på jeg må bare bestemme meg for  hvem som skal få hvilke kort +++.Synes det er enklere å pynte kort når man vet hvem som skal få  kortet.

 Skjær en papp på 27*14 cm og prege på 9 og 18 cm så du har 3  rektangler på 9*14 cm. 24*14 cm er hvis du vil ha tre rektangler på 8 cm.

 

Preg diagonalt  på de to ytterste rektanglene som vist på bildet. så er det bare  å skjære ut mønster ark og her har du mange muligheter  hvordan du vil kortet skal se ut, om du vil  bruke 2 eller 4 mønster ark og om det skal gi et spesielt inntrykk.
Målene du skal skjære er 8,6*13,6 cm. Husk når du skal skjære mønster arkene diagonalt  må du skjære likt som  preget diagonalt.Tro meg jeg feilet mer enn en gang på det der 😊😂

Etter du er ferdig med å lime på mønster ark  kan du brette/rette kortet helt ut  snu det  og  brette det på sammen mårte  å vips du har et  kort til😊
Jeg har gjort det med to mine og det  endte med at jeg syntes  bak siden var finere enn sånn jeg lagde kortet først.

Håper dere likte de! klem klem

 
 

 


 

6 kommentarer

Ann Siren Moe Nilsen

27.03.2017 kl.23:44

så utrolig fint :D

Benedicte C F Archibald

28.03.2017 kl.00:59

Ann Siren Moe Nilsen: tusen takk????

Nora Piscopo

28.03.2017 kl.09:13

Åå så kult!

Benedicte C F Archibald

28.03.2017 kl.15:06

Nora Piscopo: tusen takk??

Charlotte Hagen Edvardsen

28.03.2017 kl.13:29

Så utrolig kult :) flink du er :)

Benedicte C F Archibald

28.03.2017 kl.15:06

Charlotte Hagen Edvardsen: tusen takk??

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits