NEI dagen i dag

 

Stickers  Brevlåda, av vit papp, för inomhusbruk. 16x21, djup 6 cm, lock 9x19 cm. Lätt att måla och dekorera, fin att använda för att t.ex. samla månadens räkningar i, vykort från vännerna eller som förvaring av  Mitt första år, Memory Book. Anteckna de viktigaste händelserna för din baby det första året. Plastinklädd ringpärm, 195x260 mm, av papper med 64 mönstrade sidor (32 blad). Komplettera med stickers, foton och andra små ting.
 Paper kit, en goodiebag med lite av varje för att snabbt komma igång med din Art journal. 10 mönstrade papper (130x195 mm), 1 klippark, 46 cut-outs, 3 gem och 3 små arkivfickor.
Baby blå
 Journal Recollections
Budget
  Kortkit babydress, vita kort och kuvert. Förpackning med 10 dubbelvikta kort (120x140 mm) och 10 kuvert (159x159 mm).
Blå

Journal Recollections
Sketch
 
 Förvaringsväska, av slitstarkt tyg med rutigt mönster (svart/sand). Pris per st.
To go, 30x14 cm, H.35 cm.
Glitterstickers, av papper. Syra- och ligninfria. 2 ark 10x12 cm.
Baby Blue, 40 st.

I dag var jeg på jobb  og hentet mine 3 pakker fra panduro 😊

Stått i  nesten 4 timer å pakket inn såper.

Post kassen  skal jeg dekorere og gi til mamma i bursags gave. Dekorerte halve men ,  jeg har vært på jobb i dag og kroppen og hue sie nei til alt som heter tenke eller bevege seg akkurat som alt i kroppen veier ett tonn og hue bare har kastet ut alt av tanker. bare bjeffing fra Archie kan få meg til å klikke.
Dekorerte postkassen foran og sidene men, jeg har brukt opp to mønstrer ark  skjært veeeldig mye feil så resten får vente til jeg  får bestilt nye. ERGO jeg skal se paradise også blir det lalle sove.

 

Snakkes senere folkens klem klem😘😘 

 

 

2 kommentarer

casss

29.03.2017 kl.19:47

Ha en fin kveld videre. :-)

Benedicte C F Archibald

30.03.2017 kl.01:20

casss: fin kveld til deg å

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits