Nei nei nei nei nei......NEEEEI

Gjett hva vi måtte før frokost i dag da?

DUSJE! IGJEN!

Bare fordi jeg og storebror liker å skrape i jorda☹

Heldigvis hadde ikke mamma såpe igjen så i dag ble det en kort dusj.

storebror mener han elsker å dusje i varmt vann men, blir litt skeptisk her altså!!

Storebror er litt skeptisk på at jeg sier jeg ikke liker siden jeg hoppet rett i dusjen når mamma sa det..... og denne gangen var det storebror som prøvde å komme seg unna.

I går var mamma på slakteren å kjøpte kjøttdeig til meg og storebror som vi får på lørdag.

Det synes jeg var veldig rart for vanligvis så kommer mamma hjem med en pakke fra butikken men bilde av sånn....ehh...av....ehh sånn.....sånn....sånne som bor på bondegård...sånne...sånne....de sier mø og nøff...ehh....

KU OG GRIS LILLEBROR.

Ja det var det ja!!

Voffes senere folkens jeg må ha litt gårds lære med lillebror🐶

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits