3 i 1 kort


 Begynte egentlig på dette kortet i går kveld men, ble ikke helt ferdig men, nå er det  ferdig og jeg ble veldig fornøyd.
Skal jo ned til mamma & co i mai før jeg skal på sykehuset og alle 3 brødrene mine der og mamma har bursdag  rundt den tiden så da skal må jeg lage bursdags kort  og dette skal yngstemann få...han bli jo 10 år, tror jeg hehehe.

Vil du prøve selv??

Skjær tre papp på  24,1*10;5 cm og preg på 4,4 cm, 5 cm og 5,7 cm på begge sider som vist på bildene under.
Når du er ferdig med det er det frem med mønster ark.
her brukte jeg tre forskjellige synes det ble veldig fint.
da skjærer du  4 stk:
5,3*10,1 cm
4,6*10,1 cm
4*10,1 cm
dette er til flippene  på siden  og nå er det flatene inni da er det 1 stk
12,4*10,1 cm
13,7*10,1cm
14,7*10,1 cm denne skal du ha 2 stk av en inni kortet og en bak men husk før du limer på den bak skal du lime på bånd.(bilde nederst)
Her skulle  bilde av  flaten 12,4* 10,1cm vært men han ville ikke være med i dag gitt.

Lim sammen alle  tre kortene før du limer på mønster arket bak med båndet.

Jeg limte båndene  bak på mønster arket midt på ca før jeg limte mønster arket bak på kortet.


 Lykke til😊

Snakkes senere ❤️🌻 klem klem
 

2 kommentarer

Lilli

30.03.2017 kl.22:39

Stilig :)

Benedicte C F Archibald

30.03.2017 kl.22:44

Lilli: tusen takk??

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits