Jeg flipper helt ut 😜 

 

I dag har jeg lager et nytt kort jeg synes var veldig gøy å lage. Jeg fant bilde av det på google og måtte  drepe et par hjerne celler og ha tunga rett i munnen  for å finne ut målene jeg skulle bruke  da jeg ikke helt skjønte malen på bloggen. Men her er bilder og mal.

Skjær ut papp på 15*15 cm  det er  selve kortet.
Så er det flippene som skal skjæres ut en av hver på:

6 * 7,2   cm
6 * 10,2 cm
9 * 7,2   cm
10,2 * 9 cm

Nå skal alle preges. Lengste siden skal preges altså den som er 7,2 cm eller 10,2 cm.

På tide å finne frem limet/tapen.
Brett til den lille siden du preget og ha på lim/Tape.Den skal limes på den siden som er innsiden på kortet ditt  så når du bretter ned den store delen  blir det forsiden avkortet.

Hvordan du vil ha flippene velger du selv to på hverside eller en på  hver av fire sidene.

På mitt kort hadde jeg blå papp og mønster ark så skriver opp målene til det å.

Papp

5,6 * 5,6 cm
5,6 * 8,6 cm 2 stk
8,6 * 8,6 cm
 

Mønster ark

5,2 *5,2 cm
5,2*8,2 cm 2 stk
8,2*8,2 cm
  Da håper jeg  at de riktige målene er skrevet opp hvis ikke får dere bare si fra!!

Jeg har ikke pyntet kortet mitt da jeg er litt usikker på om dette skal bli  bursdags kortet til  ene broren min og hvis det blir det så vil jeg gjøre det ekstra flott siden han skryter meg opp i skyene og synes kortene mine er så fine så storesøster nesten sitter å sipper.

en ting med kortet er hvordan man skal holde  flippene nede så de ikke er sånn som på bilde.
Kansje lage et  "belte" eller noe. Har du noe tips så kom med de😊

 Ha en fin fin fredag videre.jeg skal se på senkveld å nyte et  bedre glass  pepsi max!!😘😘

 

2 kommentarer

31.03.2017 kl.22:19

Hei :) kjekt med nye brette kort. Hadde du gjemt små magneter under pynte ark så hadde de holdt seg der uten at du laget noe som holdt de på plass.

Hilsen en scrapper

Benedicte C F Archibald

31.03.2017 kl.22:35

Anonym: Tusen takk det var lurt??

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits