Baby kort

ble ikke mye på meg i dag prøvde meg på et baby kort jeg kjøpte  på  panduro. Brukte det bare som mal  tegnet etter så litt juks ble det kanskje. Her er mal og bilde


dressen må du ha to av eller lage som jeg sammen hengende  og den hvite delen er "kroppen"  som du limer på den inni kortet.


Sånn går det når man er litt glad for at man klarte  ting på første forsøk... det blir bakvendt!!


resten av kvelden gikk til å skrive opp mal på kortene jeg har laget i det siste.

 

 God natt allesamman 😴
 

2 kommentarer

04.04.2017 kl.07:54

Utrolig stilig!

Benedicte C F Archibald

04.04.2017 kl.22:06

Anonym: tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits