Tålmodighets kort 

Da er jeg ferdig med mitt tålmodighets kort og ja man trenger tålmodighet til dette kortet..er ikke laget på en to tre. Det går også med endel papp og ark og ikke minst tid.
Det ble veldig fint da og man har jo litt muligheter her for eks et tema til hvert hjørne eller  anna hver sånn som jeg har gjort eller  bare laget et stort fest kort med litt popp up og div. Mitt skal bli et bursdags kort .

En liten mal til dere😀(låner bildene av eier med lov og vil du besøke bloggen hennes klikk her)

skjær opp et kvadrat  som du preger opp i 4 like store kvadrater a b c og d for eks  4* 13*13 cm kvadrater. klipp vekk ene kvadraten men.la en liten flik  være igjen som dy kan bruke til å lime fast. kortet kan lages høyere men c må være et kvadrat.


kvadrat c  skal preges diagonalt  fra midten av  kvadrat a og b.


  Dekorer  før du limer sammen.

Lim lille fliken fra kvadrat c bak på  kvadrat b.


Når du er  ferdig med å lime på mønster ark og limt sammen skal du lime sammen alle hjørnene  unntatt to sider de skal ikke limes sammen  der skal du lime på bånd også mønster ark dette blir for sidene på kortet når du bretter sammen alle hjørnene. Jeg var litt for rask med mønster arkene  foran så jeg limte båndet på motsatt side.

ha en fin kvel og natt . klem klem❤️

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits