PÅÅÅSKEE😊🐶

i dag er dagen vi har ventet sååååå lenge på med påske egg også hadde mamma kjøpt noe nammis til oss som vi skulle ha til middag. Bare det at mamma sa vi måtte velge om vi ville ha kylling eller biff. VOFF😡

Men det var veldig godt altså!! Skulle nesten ønske vi kunne få sånn hverdag men, det er vel å ønske formye?

Vi fikk påske egg i dag å som mamma gjemte mens pappa lurte oss med på badet.

Var veeeldig mye godt oppi altså men kylling fileene gikk først men, når vi ville ha mer sa de at vi måtte spare og ikke spise alt på en gang.

SPARE??Er det no gøy da? VOFF😡

God påske allesammen snute nusser og klemmer til alle vovver og eiere🐶🐶🐶🐶

6 kommentarer

Stine

15.04.2017 kl.17:55

Søøtinger :D heldige som fikk nammis

Benedicte C F Archibald

15.04.2017 kl.20:45

Stine: takk??

N

15.04.2017 kl.19:45

Så søte hunder 😍 vår hund fikk påskeegg idag hun å. Storfornøyd. Gøy å se på når de leter 🙂

Benedicte C F Archibald

15.04.2017 kl.20:43

N: tusen takk????kjempe morsomt å se ja????

Nora Piscopo

15.04.2017 kl.20:00

Så fine bilder! Ha en fin kveld :)

Benedicte C F Archibald

15.04.2017 kl.20:41

Nora Piscopo: takk??????

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits