Brette kort med mal 

Hei på dere.
Har vært stille herfra en stund  hadde blant annet en forferdelig forkjølelse i påsken....ikke bra.
Har dere det bra?

Her kommer mal på et brette kort jeg har laget i helgen til mine brødre.Skal ned til Nannestad neste uke og da tenkte jeg å ta med bursdags kort til mamma, Victor, Fredrik og Asif  Siden Mamma hadde bursdag 22 april, Asif 18 mai, Victor 31 mai og Fredrik 22 juni så slipper jeg  utgifter på å sende....sameiet her skal jo bytte ut vinduene her  og det skal jo være jugend stil her i Åleby så  bare jeg og Ole må ut med 104 500 kr😰😱😳🙉🙊(Hvor blir den lotto gevinsten av da?)
Tilbake til kortet:

 

Skjær opp papp på 30*15 preg på 5,7 cm 6,3 cm og 20,9  cm og  15*15,5 cm preg på 1.2 cm.


 Kle alle sidene med mønster ark før du limer sammen kortet. (jeg har brukt to ark fra pepir design)
ikke lim  fast  hele  biten  på flaten i midten da du skal lime på  den minste papp biten der ikke hele bare den tynne delen.
Husk åå kle begge sider med  mønster ark også stanse hull.

 jeg kuttet mine  mønster ark  sånn her:

2 stk 8,8*14.8
4 stk 14.3*14.8
den liille fliken skal det brukes punch eller bord dies på så den har jeg ikke noe mål på
Da er kortet ferdig og du kan  pynte i vei. Lykke til😊

Har laget tre  stk  tenkte egentlig at  yngste mann skulle få et kort jeg laget tidligere men  siden alle tre liker å spille  i timesvis tenkte jeg at dette kortet ville nok falle i smak hos alle tre😊 

Ha en fin kveld allesammen 😊😘

 


 

 

 

 

4 kommentarer

Mia

02.05.2017 kl.22:04

utrolig fint kor! Det får meg virkelig lyst til å begynne med kortlaging igjen. Det er så kjekt å sitte å putle med det :)

Benedicte C F Archibald

02.05.2017 kl.22:24

Mia: tusen takk. ja det er kjempe kosli og spennende å gi bort i stede for et kort fra butikken som halve Norge har.

Charlotte Hagen Edvardsen

02.05.2017 kl.22:24

Kjempefine kort!

Benedicte C F Archibald

02.05.2017 kl.22:25

Charlotte Hagen Edvardsen: tusen takk??

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits