I all kjedsomhet

....sitter jeg her på Gardermoen å venter på mamma min som er her on tre kvarter ca. Grunnen til det er at tanta mi skal ta flyet i ett tiden så da spurte mamma om jeg kunne vente her så hun kunne kjøre tanta mi hit og hente meg samtidig. Mamma bor bare 15-20 min unna.

Egentlig bare flaks at jeg sitter her egentlig satt vekker klokka på 0700 i dag men, den ringte ikke så våknet ikke før 0730 og da var det bare å hive seg rundt😊😓😬😱

Å så vidt jeg vet har jeg bare glemt 2-3 ting og det er heldigvis ting jeg klarer meg fint uten😊😂😊

Men bursdags gave og kort har jeg med😊 håper du vil legge igjen en kommentar😊😊

Har laget tre slike kort dette er til lille bror på snart 19 år, tia flyyyyr er jo ikke såååå lenge siden jeg besøkte en liten ny født gutt som lå innpakket i teppe på Ullevål 😘😘😘😘😘😘😘. De to yngste får med skate gutt på men på alle tre er det invitasjon ti tusenfryd da jeg, mannen og de to firbente skal ned i juli😊😊😊

Ha en fin dag videre allesammen jeg får vente litt til🤣🤣😊🤡🌻🌼😘😘

4 kommentarer

Lilly

10.05.2017 kl.13:10

Så flink du er <3

Benedicte C F Archibald

10.05.2017 kl.13:44

Lilly:
tusen takk <3 <3

Lajla

10.05.2017 kl.14:19

Heia :) Veldig bra for mamma`n din at du kunne vente. Ho har vanvittig mye som skal gjøres om dagane og d går ofte i ett. Sitte ikke så mye på rompa med 3 gutta som kreve sitt :) Men fint at du slo ihjel tida di med å skrive på bloggen din :) Kjekt å se d igjen, også <3 Håper d går bra med forskninga du deltar i :)

Benedicte C F Archibald

10.05.2017 kl.14:41

Lajla: kjekt å se deg å :-) detgår nok fint:-)

Skriv en ny kommentar

Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

30, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits