februar 2014

Bursdags kort

I går hadde pappaen min bursdagså da måtte je sende et lite bursdags kort!! ha en fin dag videre allesammen!!

Fortsettelse av kort bestilling!!

Som jeg skrev i forrige innlegg så ble jeg ferdig med kort bestillingen til kollegaen til tanta mi men fan ut at to av korteneikke ble tatt bilde av så her er de: Ha en fin kveld!!

Mors dag!!

Nå har morsdag vært og jeg lagde to kort et til Ole´s mamma og et til min!! Ha en fin dag videre allesammen....eller kveld!!

Bestillings kort!!

ferdig med den bestillingen fra kollegaen til tanta mi på ti kort og 5 vinettiketter. Mangler to kort fant jeg ut. Tror je skal gå ned litt i str på kortene føler bare at....de blir forstore elle...
Benedicte C F Archibald

Benedicte C F Archibald

29, Ålesund

hei. Jente på 26 år som kommer fra Oslo men har bodd i Ålesund de siste 7-8 årene.Hadde hjernesvulst og gikk gjennom masse DRIIT fra 95-96 og når jeg begynnte på skolen igjen ble det ikke bedre.Har en ansikts parese på venstre side så jeg har ikke et "vanelig" utseende. Så i 2006 etter MYE kjikkanering som endte med at jeg rømmte fra Oslo til Ålesund. Det hjalp en stund men, til slutt måtte jeg ty til aviser og andre medier å be foreldre å skjerpe seg og ta ansvar for barna sine for at de lar ungene sine gå etter en i butikken for å se hvor rar du ser ut +++ det er til å klikke av. Men i dag har jeg det VELDIG fint giftet meg tidligere i år med verdens beste gubbefar.....vi måtte avlive hunden vår (som vi akkurat hadde kjøpt brudepike kjole til) i for- fjorsommer så det er et stoort savn.Nå holder vi på å spare for harde livet så drømmen om å få kjøpt leilighet går i oppfyllelse. Etter maaaange år uten vennner mye alene sitting på rommet +++ har jeg funnet noe jeg synes jeg er flink til å mestrer og det er scrapping/kortlaging som jeg kommer til å legge ut innlegg av her inne.....Kan hende det kommer noen andre innlegg å!! Baking er også en av hobbyene mine gir meg liksom en ro akkurt som scrapping jeg kn gå inn i min egen bobble. skriving er også noe jeg liker veldig godt fikk alltid bedre skriftlig karakter enn muntlig. er vel bedre på uttrykke meg skriftlig da enn å åpne kjeften hehehehe Ha en fin dag!!

Kategorier

Arkiv

hits